Qui

Macià

La meva passió pel cicloturisme va començar l’any 2011, quan vaig decidir anar en bici des del nord de Galícia fins la “barbeta” de Portugal (Sagres). Vaig descobrir que el ciclisme era l’eina perfecta per descobrir un país: no és massa ràpid com un cotxe, tren o autobús, i no massa lent com anar a peu. Tens temps de gaudir del païsatge i observar el que tens al voltant. A més, tens la llibertat d’anar on vulguis sense les limitacions dels horaris de bus i de combustible.

Després de Portugal, vaig fer la ruta del Danubi, Catalunya de nord a sud, l’illa del sud de Nova Zelanda, Taiwan, l’illa del nord de Nova Zelanda, Portugal oriental, Vietnam de Hanoi a Saigó, Moldàvia i Romania, i ara tinc pensats nous viatges.

També m’agrada pedalar per practicar els idiomes que aprenc en cada moment. Faig de traductor, treballo per Internet, per això puc viatjar i treballar al mateix temps. Té les seves coses bones i dolentes. Puc viatjar diversos mesos sense que això afecti la meva feina, però al mateix temps és estressant i em limita el temps lliure quan viatjo.

Steve

L’Steve ha vingut a alguns dels meus viatges. També treballa per Internet, com a corrector, per això tenim molta compatibilitat com a companys de viatge. Viatjar amb persones que no treballen per Internet pot ser difícil perquè jo només pedalo unes hores al dia i la resta les dedico a la feina, cosa que molts companys de viatge no acceptarien.

© Cycle.cat 2015. Tots els drets reservats.